Protectii mecanice » Protectie izolatie - sistem Lenzing Jacketing

Protectie izolatie tevi Lenzing JacketingLenzing Plastics a dezvoltat o soluţie perfectă pentru protectie izolatie tevi, conducte, cazane şi echipamente.
Un produs care combina optim proprietatile fizice, o etanseizare de 100% prin crearea unei bariere impotriva vaporilor de apa, rezistenta la influentele climatice cu aspect atragator si usor de instalat.
Acest sistem jacketing este primul produs de acest tip, care este potrivit atat pentru aplicatii de interior cat si pentru aplicatii de exterior, indiferent daca este vorba de un climat rece si umed, sau de un climat cald si uscat, cu intensa expunere la lumina soarelui.

Lenzing Jacketing inlocuieste costisitorul si complexul sistem de izolatie cu tabla de aluminiu sau otel inoxidabil si a inceput deja sa revolutioneze industria materialelor izolante la nivel mondial.

Avantaje protectie Lenzing Jacketing

Lenzing Jacketing este fabricat printr-o metoda tehnologica unica, din mai multe straturi si ofera numeroase avantaje :

• Reducerea cu pana la 50% a timpului de instalare ceea ce duce la mari reduceri privind costurile de instalare.
• Se instaleaza usor, folosind doar cateva unelte simple.
Datorita greutatii reduse a produsului, transportarea si manipularea sunt usor de efectuat.
• Rezistent la apa sarata, produs sigur pentru industria alimentara si extrem de rezistent impotriva produselor chimice.
• Tensiunile mecanice, impactul si alte forte pot fi absorbite fara deformare sau producerea altor daune datorita unicului efect de memorie al Lenzing Jacketing.
• Este disponibil ca un sistem complet de izolare inclusiv fiting-uri, accesorii si instrumente.
• Rezistenta mare la UV si durabilitatea fizica face din Lenzing Jacketing alegerea perfecta pentru orice conditii climaterice.
• Se incadreaza in aceeasi clasa de combustibilitate cu produsele din aluminu – B1 conform DIN 4102

50% mai rapid!

Instalarea noului sistem Lenzing Jacketing a aratat ca se poate lucra cu aproximativ cu 50% mai rapid.
Folosind Lenzing Jacketing contractorii si utilizatorii finali obtin un avantaj considerabil in ceea ce priveste costurile.

Ce este exact Lenzing Jacketing

Lenzing Jacketing este fabricat din mai multe straturi constand din diverse straturi din materiale plastice cu diferite propietati si un strat de aluminiu la interior. Stratul de aluminiu actioneaza ca o bariera de vapori. Straturile din material plastic dau produsului caracteristicile suplimentare dorite.
Produsul are o inalta rezistenta la tractiune si rupere, garantand o excelenta protectie a izolatiei impotriva stresului mecanic. Sistemul multi-strat are o mare rigiditate si un foarte bun efect de revenire, evitand formarea de riduri pe suprafata materialului.
Un strat special si patentat da constructiei rezistenta la orice conditie climaterica si impotriva razelor UV, de asemenea impiedica aderenta murdariilor si permite usor curatarea.
Propietatile prezentate fac din acest produs alegerea ideala pentru aplicatiile unde aspectul este un criteriu important

100% impotriva infiltratiilor
Bariera de vapori

Lenzing Jacketing este 100% rezistent la apa. Atunci cand este instalat corect, de catre profesionisti, acest nou sistem de jacketing, garanteaza permeabilitatea zero si inregistreaza valori foarte mici de transmitere a vaporilor de apa . Laboratoare de testare independente verifica in mod continuu calitatea produsului pentru a asigura cel mai inalt grad de calitate in conformitate cu standardele internationale.
Etanseitatea la apa si permeabilitatea la vaporii de apa, sunt cele mai importante criterii de calitate pentru orice sistem de jacketing.
Inhiba eficient vaporii de apa sa se infiltreze, izolatia garantand caracteristici optime.
O izolatie uscata este, de asemenea, cel mai important factor pentru o gestionare eficienta a energiei.

Fara condens pe teava si fara ca izolatia sa se inmoaie de la apa de ploaie (ex. vata minerala, vata de sticla…) acestea sunt conditii de baza pentru a combate eficient coroziunea.
Sistemul Lenzing Jacketing previne coroziunea tevilor, conductelor de aer sau a echipamentelor, prelungind astfel durabilitatea lucrarilor de izolatie.
Intreaga suprafata a sistemului Lenzing Jacketing are o mare rezistenta chimica.

Rezistenta la radiatia UV

Durabilitatea orcarui material plastic la aplicatiile in aer liber depinde in principal de rezistenta materialului impotriva radiatiilor ultraviolete. Fara o protectie UV eficienta, propietatile fizice ale orcarui material plastic se schimba destul de rapid in timpul expunerii la soare, astfel produsul va pierde caracteristicile dorite.   Lenzing Jacketing este special protejat impotriva razelor UV. Lenzing Plastics colaboreaza cu oameni de stiinta din intreaga lume, lideri la nivel mondial in acest domeniu privind stabilitatea la UV a materialelor plastice .   Sistemul Lenzing Jacketing rezista timp indelungat, chiar si in regiuni cu soare puternic, cum ar fi Australia, Orientul Mijlociu si zonele tropicale.
Nivelul global de radiatie care ajunge la sol depinde de latitudine, in ce masura cerul este acoperit de nori (media) si umiditate.
Rezistenta Lenzing Jacketing la radiatiile UV este constant testata cu echipamente de masura specifice. Mostrele sunt expuse in conditii simulate de lumina solara timp de cel putin 15000 de ore, timp care echivaleaza cu aproximativ 15 ani de uzura in aer liber, intr-o zona cu 100 kLangley/an.

APLICATII PENTRU LENZING JACKETING

Aplicatii:
- exterior
- interior
- izolatii instalatii apa calda
- izolatii instalatii apa rece

Utilizari specifice :
- industria de constructii
- industria chimica si petrochimica
- sisteme de ventilatie
- centrale electrice
- industria alimentara
- industria navala
- industria farmaceutica


Probleme obisnuite ale sistemelor de jacketing traditionale:
- daune mecanice
- scurgeri
- infiltrarea de umiditate si mizerie
- coroziunea
- pierderi de energie
- costuri mari privind intretinerea si reconstructia.

Instalarea sistemului Lenzing Jacketing

Sistemul Lenzing Jacketing este foarte usor de instalat. Firmele de instalatii care vor monta acest sistem au nevoie doar de cateva instrumente de baza pentru a executa toate operatiunile.
Diversitatea mare de forme pentru toate tipurile de conducte, inclusiv coturi, permite instalarea usoara a sistemului Lenzing Jacketing.

O unealta foarte utila este masa de taiat. Cel care monteaza sistemul, masoara circumferinta conductei care trebuie izolata si taie materialul la lungimea dorita.
Sistemul de jacketing este infasurat in jurul tevii sau in jurul cazanului, conductei de aer etc., putand fi fixat usor deasupra izolatiei cu ajutorul unul capsator special……. sau cu ajutorul unor nituri din plastic. Aceste instrumente speciale pentru nituri sau capse metalice sunt de asemenea disponibile.
In cele din urma toate articulatiile vor fi sigilate cu ajutorul unei benzi adezive fabricata din acelsasi material. Daca sunt instalate corect, aceste benzi garanteaza o etanseitate de 100% impotriva apei si a vaporilor.


Lenzing Plastics are propiul sau department de cercetare si dezvoltare cu mai multe puncte de control. Acest lucru permite expertilor nostri sa efectueze controale de calitate in mod constant si in acelasi timp sa aduca imbunatatiri produsului.
Datorita laboratorului nostru foarte bine echipat, putem sa indeplinim cele mai importante proceduri de testare pentru a salva astfel timp si cheltuieli. Putem raspunde clientilor nostri pentru pentru orice fel de solicitari privind caracteristici speciale ale produsului sau aplicatii noi, acestea putand fi dezvoltate si testate inainte de a incepe productia


Telefon: 0744.53.93.58 Fix: 0311.309.030
   
Email: office@izolatietevi.ro
   
Adresa: Str. Parcului 83 W, Sector 1, Bucuresti
Copyright © 2023 izolatietevi.ro